taller gestió del temps

Workshop Trimestral: Gestionem i planifiquem el nostre temps

El passat dia 6 d’octubre vam fer el workshop Millora la teva planificació i guanya productivitat: 5 elements clau i 2 eines per a una organització eficaç que va impartir la nostra sòcia Helena Sempere.

Abans de començar amb la seva presentació l’Helena va fer una enquesta a les participants on es va veure que cap sòcia estava satisfeta de la seva gestió i planificació del temps davant del 62% que es sentia decebuda per no aconseguir els objectius setmanals.

Amb aquests números a la mà va començar la primera part del workshop, centrada en donar a conèixer els 5 factors clan per a una correcta gestió del temps:

 1. Identifica el temps REAL del que disposes
 2. Rebaixa expectatives i marca’t objectius
 3. Prioritza i determina un ordre d’importància
 4. Respecta el TEU temps
 5. Pregunta’t el Per Què – busca el sentit al que fas

Una vegada coneguts els factors, ens va oferir trucs i eines per planificar-nos millor i tenir en compte com gestionar-nos segons el nostre temps.

La segona part del workshop va ser més pràctic, on l’Helena va ensenyar a planificar el calendari amb Google Calendar, tenint en compte els grans objectius primer i després les tasques detallades.

També es va fer una ullada a dues eines de gestió  de projectes: Trello i Asana. Algunes de les participants van comentar la seva experiència amb aquestes dues eines de gestió, ja que n’hi havia que ja hi treballaven. Gràcies per aquest taller Helena Sempere. Ara ens toca planificar bé les nostres agendes amb tots els consells que ens vas donar.

1 resposta
 1. Helena
  Helena says:

  Moltes gràcies a vosaltres per el vostre temps i atenció! Ara, a passar a l’acció per afrontar cada dia amb eficàcia i sempre pensant en la vostra realitat!

  Una abraçada!

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.