Women 360 Congress, les dones també som tecnològiques

El passat 31 de maig es va celebrar el Women 360 Congress  centrat en la Tecnologia i la Salut. En aquesta jornada es van presentar propostes tecnològiques aplicades a la salut, principalment liderades per a dones, a un auditori ple de dones directives.

Amb les paraules de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, que animava a les dones a transformar la societat es van donar a conèixer diferents projectes i tecnologies aplicades a la salut, tals com la transformació digital i com aquesta intenta reduïr la bretxa de genere, aplicacions mòbils de salut o com empreses com Gas Natural Fenosa han instaurat un model d’empresa saludable.

Remarcable va ser la ponència d’Esther Rubias, que va presentar el projecte Technovation. Aquest projecte anima a nenes de 10 a 18 anys a crear aplicacions mòbils per resoldre problemes del seu entorn o que es puguin aplicar a altres zones del món. Aquestes nenes estan assessorades per grups de mentores, empresàries o empreses, que les guien per poder tirar endavant el seu projecte (pla de negoci, pla de comunicació, tencologia que es necessita…) Aquest projecte vol acostar a les nenes al món tecnològic, centralitzat moltes vegades en els nens/homes.

I acabem amb una altra frase de Mercè Conesa: Si mirem les dades les dones tenim un topall i cal implicar a les empreses per combatre la desigualtat

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *