Viatge a Nàpols

Un any més des de la comissió d’Aterratge a la Innovació s’està organitzant un viatge a terres estrangeres per conèixer altres maneres de treballar i liderar empreses per dones.

Aquest any el viatge és a Nàpols (Itàlia), on Focus on Women, l’organitzadora junt amb la comissió d’aterratge, ens ha preparat diverses visites a la ciutat de Nàpols i a Pompeia, així com als seus voltants.

En aquest viatge es visitarà una empresa de pasta i a una productora de mozzarella, les dues especialitats italianes per excel·lència. Són empreses liderades per dones, que ens presentaran com és liderar un negoci al sud d’Itàlia.

També coneixerem la regió de la mà de les seves habitants, que ens faran de guies turístiques. I el més important, aprendrem diferents maneres de fer, ens coneixerem més a nosaltres i a les nostres companyes, a través de les bones pràctiques podrem agafar idees pels nostres negocis.

I això quan serà?

Apunteu les dates importants:
7 d’abril a les 13:00 al Carrer Herrera 80 de Mataró reunió presentació
19-21 de maig: Viatge a Nàpols

Si voleu saber més sobre el viatge podeu contactar amb la comissió d’Aterratge a la innovació (aterratge@donatunimpuls.com)

Reunió presentació

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *