Una associada de Dóna’t un Impuls seleccionada al programa d’IWEC Mentoring

Agència Setting Comunicació ha estat una de les dues empreses seleccionades pel programa IWEC Mentoring (International Women’s Entrepreneurial Challenge). El programa té una durada de 8 mesos i consisteix en reunions mensuals d’acompanyament per part de 5 empresàries de renom a l’empresa “mentorada” per tal d’ajudar-la a créixer, innovar o  internacionalitzar-se.

En el cas d’Agència Setting, empresa ubicada al TecnoCampus que es dedica a oferir serveis de comunicació corporativa a empreses i organitzacions, el programa se centrarà en treballar en un pla comercial i de gestió que permeti a l’empresa obrir-se a nous clients i ampliar la seva estructura.

El programa IWEC Mentoring està liderat per la Sra. Núria Basi, i juntament amb la Sra. Carmen Mur, Sra. Chelo Tonijuan, Sra. Immaculada Amat i Sra. Regina Llopis són les cinc mentores del projecte.

Segons Elvira Garcia, directora d’Agència Setting, “estic molt agraïda a Dóna’t un impuls per haver-me concedit aquesta oportunitat, i també a l’equip d’IWEC Mentoring, per la seva dedicació, sinceritat i expertesa en visió dels negocis. Per a mi és un gran aprenentatge professional i personal.”

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.