Trobada mensual de sòcies

El proper DIJOUS, 10 de SETEMBRE de 18-20 hores és la teva oportunitat: estàs convidada a la primera reunió mensual de Dóna’t un Impuls, a la futura Pastisseria Mataró, Camí de la Geganta 1 local 2.

I ara els detalls:

Què és?
Una reunió mensual per a connectar amb altres sòcies de l’Associació, per riure, per plorar, per compartir, per prendre un té o un cafè, per fer amigues i contactes, per aprendre una de l’altra, i sobretot, per passar-ho bé!

Quan és?
A partir de les 18:00 ens trobaràs en el local, ubicat a la confluència del Parc Central vell i el Parc Central nou de Mataró.

Què farem?
Aquesta reunió és un espai per conèixe’ns i ajudar-nos, mensualment una sòcia podrà fer una petita xerrada d’un tema d’interès proposat per altres sòcies.
Donarem la benvinguda a les dones que venen per primera vegada a la reunió i/o que acaben de donar-se d’alta (si ets una d’elles envia un correu perquè et podem rebre degudament!).

On és?
Ens trobarem a la Pastissera Mataró – Camí de la Geganta 1 local 2 en ple Parc Central.

El monogràfic de Setembre del 2015.
La nostra companya Analía González dedicada a la Bioarquitectura i al Feng Shui, ens explicarà un cas pràctic i viu del Feng Shui i la bioarquitectura aplicada als negocis, ja que precisament el lloc on ens reunim serà una Pastisseria amb Degustació on existiran espais pels tallers d’alimentació conscient i energètica, teràpies alternatives i despatx professional, és l’últim dels seus treballs i estarà encantada d’explicar-ho en viu i en directe.
No us ho podeu perdre!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *