Trobada 15 d’octubre: Sobre formació a les empreses

S’acosta el dia 15 d’octubre de 18-20h,  és la data que tenim reservada per trobar-nos al voltant d’un cafè, un té o unes pastes. Com cada mes. I aquesta vegada Maria Barranco ens ha preparat una trobada especial, que ens presenta ella mateixa.

Com ja sabeu des de fa molts anys em dedico a la formació continuada per empreses i treballadors. En aquest recorregut professional he pogut constatar la importància de la formació per a la consecució de l’èxit a l’empresa.

Son moltes les empreses que no saben que tenen una quota destinada a formació cada any i que si no es consumeix en l’exercici passa directament a les arques de l’estat, les empreses la perden.

Aquestes i altres coses més m’agradaria comentar el proper dijous 15 d’octubre en la nostra trobada mensual a la Pastisseria Mataró (Camí de la Geganta 1 baixos | C.P. 08302,  Mataró, Bcn.)

Aixo durarà uns 10 minuts, la resta de la trobada la destinarem a la presentació de la nova col·lecció Tardor d’Olemisfaldas, amb sorpreses i sorteig d’un regal entre les assistents, qui sap igual ens sorprenem amb una improvisada desfilada!

Ens veiem allà?

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *