Trobada 15 d’octubre: Descobrim la nova col·lecció d’Olemisfaldas

El passat 15 d’octubre es va fer la trobada mensual de Dóna’t un Impuls. Des que hem reprès les trobades passat l’estiu hi hem fet un parell de canvis importants. El primer és que les trobades són a la Pastisseria Mataró, on hi podem trobar a la nostra sòcia Analía González i el seu marit. Acaben d’obrir i els hi desitgem un gran èxit.

La segona novetat és que aquestes trobades serveixen perquè una sòcia presenti el seu projecte i podem parlar dels dubtes que puguin sorgir al voltant d’ell, buscar col·laboracions o simplement conèixer el projecte. A la primera reunió l’Analía mateixa ens va presentar com les obres i adaptació del local s’havien fet seguint metodologia de feng shui i com es treballaven amb elements naturals. A la trobada d’octubre María Barranco ens va presentar la nova col·lecció d’Olemisfaldas, la seva empresa tèxtil, després d’oferir-nos uns cursos gratuïts sobre Intel·ligència emocional i Coaching i mentoring, que si sou sòcies ja haureu rebut la convocatòria per correu.

Al voltant d’uns tes, les dones que vam trobar-nos a la Pastisseria Mataró vam poder veure de primera mà els nous treballs d’Olemisfaldas i conèixer el procés de creació de la nova col·lecció, basant-se en les tendències més actuals i alhora adaptant-se als cosos de cada dona, creant així models quasi únics. Les dones que així ho van voler van poder tocar les peces, emprovar-se’les i demanar les adaptacions necessàries o desitjades: tipus de tela, mida, detall especial…

I així vam passar una tarda de dijous envoltades de companyes, coneixent un projecte, descobrint la nova moda per aquesta tardor-hivern i adaptant-la a nosaltres. Què ens portarà la propera quedada?

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.