Tendències de color pel 2016, t’apuntes?

Com cada any, l’institut Pantone s’encarrega de fer-nos arribar quin a estat escollit el color de l’any. Normalment aquest privilegi recau sobre un sol color, però aquest any els escollits han estat dos, el Rosa Quars i el Blau Serenity, dos colors oposats que es complementen a les mil meravelles en una posta de sol.

Però, com son aquest dos colors? Què ens transmeten?

El Rosa Quars o la pedra de Quars Rosa s’associa al retrobament de la pau interior, a trencar amb el perjudicis, a la tranquil·litat i al amor cap a un mateix. El Rosa és també és un color càlid, dolç i lluminós,  el seu to afavoreix la desconnexió, te una imatge romàntica i una mica somiadora que ens pot transportar a unes vacances on haguem contemplat una preciosa posta de sol.

Què més li podem demanar a un color com aquest? Estic convençuda que algun racó de casa meva hi haurà un complement amb aquest color, o potser una petita pedra.

I que penseu del Blau Serenity? Un color de la gama dels freds però que amb aquest to, ens aporta pau i serenitat.

A nivell de disseny o decoració, l’aplicació d’aquest color a una paret, ens donarà profunditat i serenor. També, si tenim mobles de color clar (fusta o laca blanca), és sens dubte un marc o paspartú ideal.

Sens dubte, tots dos colors junts  fan una combinació on la “Tranquil·litat i l’Amor” son protagonistes absoluts.

Així què, t’atreveixes a provar-los? Què no vols Amor i Pau a la teva vida?, Segur que si!

 

Aquest post ens l’ha ofert la nostra sòcia Silvia R.Mallafré, dissenyadora d’interiors

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *