Sopar solidari amb la Fundació Vicente Ferrer i Dóna’t un Impuls

La comissió de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) es va presentar a principis del 2016 amb la voluntat de posar el nostre granet de sorra en millorar el món en el que vivim.

Per aquest 2016 han estat treballant en el projecte de la Fundació Vicente Ferrer “De Mujer a Mujer”, en el qual s’apadrina a una dona a Anantapur (Índia) perquè pugui desenvolupar-se laboralment.

La comissió de RSC ha organitzat un sopar solidari el proper dissabte 22 d’octubre junt amb la Fundació Vicente Ferrer. Aquest sopar es farà al Casal l’Aliança de Mataró.

 

Vull col·laborar però no puc venir al sopar

Si voleu col·laborar amb el sopar solidari però no podeu venir hi ha la possibilitat també de fer la teva aportació a través de  Queda’t . El dijous 20 d’octubre és el darrer dia per poder fer l’aportació o apuntar-se al sopar.

Durant el sopar, tradicional indi, es faran balls de bollywood de la mà de l’escola Asrai i es farà una tómbola solidària.

Us animem a participar, col.laborar, aportar, compartir, aconseguir reptes, crear vincles, visibilitzar altres dones, millorar altres vides, recolzar altres idees.

 Entre totes ho podem fer possible! Entre totes multipliquem les possibilitats!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.