Sopar-Networking Lidera en Femení

Data: DIVENDRES 2 D’OCTUBRE DE 20 A 24H.
Lloc: ÀTIC Coworking Business Center, Carrer Balançó i Boter, 22, 08302 Mataró

QUÈ ÉS?
LIDERA EN FEMENÍ,  és un sopar – networking que pretén ser un punt de trobada per les actuals sòcies i no sòcies, dones empresàries i emprenedores líders que volen crear sinergies i col·laboracions, a més de passar una estona compartint música i bon ambient.

EL NOSTRE OBJECTIU

Volem convocar a les actuals sòcies de Dóna’t un impuls i premiar-les pel treball realitzat durant aquest temps que està en marxa l’associació i d’altra banda volem convidar noves dones empresàries i emprenedores perquè coneguin l’associació i les seves integrants, i així puguin sumar-se a totes nosaltres.

PER QUÈ ASSISTIR-HI?

Perquè comptem amb la participació i col·laboració de dones molt interessants que ens oferiran amb la seva experiència i treball els punts claus per entendre i aplicar el lideratge en els nostres projectes empresarials:

Convidada especial

Durant el sopar podrem gaudir de la ponència de Núria Soler, directiva de Alter-ego. Ens parlarà sobre com les dones podem liderar les nostres empreses, la gestió de persones i organitzacions amb un punt sempre divertit i transmitent molt bona energia. Núria Soler és també mentora en lideratge i organització d’empresa.

Les nostres sòcies també participen

Contarem amb la presència de la coach Sandra Marin, directora de Mikah Training Coaching Seminars, qui serà l’encarregada de conduir i moderar la sessió de networking, aconseguint que les participants ens coneguem i connectem.
Sandra Marin orienta, forma i lidera processos de millora en organitzacions i persones.

El sopar serà un pica-pica de la mà de Elisabeth Cuevas i la seva empresa D’elicook.

El postre serà elaborat per Esther Cols i Susana Artaza de Girabel, els que ens han promès una gran sorpresa!

Finalment acabarem amb unes copes amenitzades pel grup de música The Papas & the Mamas.