Sopar d’estiu Dóna’t un Impuls

A Dóna’t un Impuls celebrem l’estiu amb un sopar on trobar-nos les sòcies. I això és el que vam fer el passat dia 16 de juliol.

Amb un sopar a Lasal del Varador, del passeig Marítim de Mataró, les sòcies ens vam reunir junt amb Camino Calvo, coach especialitzada en el desenvolupament de competències personals.

Després d’una petita introducció feta per l’Anna de Quirós, presidenta de Dóna’t un Impuls, i de donar a conèixer el proper viatge d’Aterratge (aquest any a Rumania, en el que us informarem properament), Camino Calvo ens va presentar les cartes Sikkhona. Cada sòcia va triar dues cartes, que va mantenir sense mirar. Només es podien girar per contestar a les preguntes: Què representa Dóna’t un Impuls per a tu i Què creus que és Dona’t un Impuls per les altres dones.

Amb aquestes preguntes les sòcies ens vam plantejar què ens unia i com podíem ajudar a les altres dones a aconseguir el seu somni. Perquè oferir ajuda ens porta benestar, que es manifesta rebent també ajuda.

Respostes molt interessants i diferents, segons el que inspirava la imatge de la carta, per poder continuar traçant camí conjuntament.

I en aquest camí que tracem ens tornarem a trobar al setembre amb novetats. Moltes gràcies per caminar amb nosaltres i bon estiu!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.