Sopar de Nadal i Novetats per 2015

Per: Comissió de comunicació.

El passat divendres 12 de desembre es va fer el tradicional sopar de Nadal entre les associades. Abans del sopar vam quedar per exposar les novetats que hi haurà aquest 2015 i les últimes activitats del 2014.
La novetat més important amb la que ens trobem, Lídia Pérez nos la explico, és que el 7 de març de 2015 hi haurà a Mataró una Jornada per la dona empresària, en la que col·laborem activament. Com que és un projecte que tot just s’està iniciant es demana a aquelles associades que tinguin idees per presentar a la jornada, ho comenteu a la junta.
Us recordem que serà un acte molt important per la ciutat de Mataró i també per la nostra associació, així que us animem a participar activament!
Seguidament les sòcies Silvia Mallafré i Laura Inés Fernandez, representant al grup d’Aterratge a la Innovació, ens van parlar del seu passat viatge a Estocolm. Una experiència agradable i divertida. A més tenen preparats una sèrie de viatges per aquest 2015.
Aviat us comunicarem aquests viatges i les sòcies que hi estigueu interessades podreu donar la vostra opinió.
També Mirla Angulo i Laura Inés Fernandez ens van presentar el vídeo de la Comissió Cercles de Mentoria. Durant la reunió, ens van animar a totes a inscriure’ns als cercles de mentoria.
A més es van sortejar entre les associades presents sis entrades per un partit del Barça al Camp Nou. Les guanyadores van ser Núria Lladó, Silvia Mallafré i Alejandra Yara

I per aquest 2015 també tenim un desig: que les associades puguem veure’ns més, quedar per compartir experiències al voltant d’un cafè. Què en penseu?

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *