Sopar de Nadal 2017 i Bon Any Nou 2018

El passat 14 de desembre vam fer el ja tradicional sopar de Nadal de l’Associació Dóna’t un Impuls.

El lloc de trobada va ser al Pub Mirinda, on vam poder gaudir d’un pica-pica a peu dret mentre conversàvem entre les associades i algunes cares noves. La presidenta Anna de Quirós va brindar amb totes les sòcies assistents per un any nou ple de força.

Acabem un any que ha estat complicat per l’Associació, amb canvi de Junta i la necessitat de replantejar el futur, però encarem un any amb noves forces per seguir endavant.

Un exemple de les ganes de seguir endavant va venir de la mà d’Aterratge amb la seva presentació dels propers esdeveniments que han preparat:

El dia 18 de gener tenim la visita a la Farmàcia Isern, que es va haver d’anular a l’octubre. En aquest aterratge aprendrem, de la mà d’una sòcia, com és el dia a dia en la gestió de personal i dels talents dels treballadors. Tema interessant i que es tracta poc quan es parla de liderar empreses.

També tenim un Aterratge a la Innovació. Un viatge de 4 dies per descobrir com treballen les empreses estrangeres, per conèixer noves maneres de fer i alhora per relacionar-nos entre nosaltres. Aquest any el viatge és a Romania i tenim amb ell una guia de luxe: Anca Raluca Bonca.

També Maria Barranco va comentar que un any més tenim cursos per associades que us farem arribar properament. Són altrament recomanables.

I amb aquest recull de fotos del sopar us desitgem Bon Any Nou 2018

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.