Setmana d’Emprenedoria al Maresme

La setmana que ve comença La Setmana d’Emprenedoria al Maresme. Des de Dóna’t un impuls us convidem a fer una ullada a les ponències que es realitzen i a participar d’aquesta setmana, que ens pot aportar noves formes d’enfocar el nostre negoci i, si estem començant, en aprendre com gestionar-lo i fer-lo créixer.

Durant aquesta setmana s’ofereixen cursos i tallers gratuïts, com són curs per crear el pla d’empresa, conèixer les ajudes i subvencions existents o sobre xarxes socials (impartida per una sòcia nostra, la Míriam Cerdán), la gestió per l’èxit de l’empresa, la normativa legal per crear botigues online o tallers de creativitat entre altres. Al finalitzar la setmana es realitzarà una sessió de networking, on les empreses participants podran intercanviar i interaccionar amb altres empreses per aconseguir contactes interessants i noves col•laboracions.

A més a més, durant aquests dies podreu visitar les instal•lacions del Maresme Centre de Negocis, centre creat fa dos anys amb l’objectiu de donar suport a les persones que tenen una idea de negoci o que comencen un projecte empresarial i també participar al concurs d’una estada al seu coworking i el suport de tècnics experts en creació d’empreses.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *