Roser Ramos, convidada al primer Dinar-tertúlia

El passat divendres 6 de març Dóna’t un Impuls vam celebrar el Dia de la Dona. I ho vam celebrar amb un dinar-tertúlia. Ho vam celebrar al Restaurant Sangiovese de Mataró i vam participar-hi 22 persones.

Pel primer dinar tertúlia vam tenir de convidada a la Roser Ramos, de Condor Moda Infantil.

Abans de dinar la Roser Ramos ens va explicar a seva trajectòria, tant laboral com familiar.

Roser Ramos i la resta d'assistents al dinar-tertúlia de Dóna't un Impuls

Algunes reflexions de la Roser Ramos van ser:

 • Treballem diferent els homes de les dones? Depenent del dia pensa que sí.
 • Si no hi ha un camí que faci que les dones arribin a nivells directius (perquè hi ha un sector dels homes que ho rebutja) s’hauran de fer quotes. Fins que ja sigui normal que les dones arribin a quotes de poder.
 • Tapa la informació dels currículums. No vol saber si són homes o dones, quina edat tenen o quin físic. Tria segons la vàlua. I si és una persona major d’edat i li queda poc per la jubilació, la gaudiran mentre pugui treballar.
 • El mercat és innovació, requereix canvis, que no vol dir canviar el que vens, sinó innovar a l’hora d’ensenyar-ho, per atraure un altre tipus de públic.
 • Potser no t’interessa estar al carrer principal, potser pel teu tipus de mercat t’interessa estar a un carrer lateral. Estudia bé on tens el mercat, els compradors.
 • Reconeix quan alguna cosa no funciona i deixa-ho. Enfoca’t a l’èxit i fes el que et surt bé.
 • Riure, respecte i carinyo. Les claus del seu tercer matrimoni. Deixar-se el seu espai propi.
 • La relació amb els fills: Durant les hores que toca treballar, els nens a l’escola o amb àvia, cangur… i les hores de no feina 100% pels nens. No perquè se senti culpable, sinó perquè vol gaudir d’ells.
 • Gestió del temps: És disciplinada i les coses es fan una darrera l’altra. Si avui no té ganes de fer-ho, ja ho farà demà. No ho deixa tampoc, es busca moments per ella. Sempre.
 • Busca’t una estona per tu, sempre.
 • Condor Moda Infantil és una empresa amb Responsabilitat Social Corporativa: dóna mitjons a Open Arms pels immigrants, i a altres entitats. El fred entra per les extremitats i és la manera que ells poden ajudar a aquestes entitats.

La tertúlia

Durant el dinar la Roser Ramos va fer una pausa que es va aprofitar per presentar totes les sòcies i no sòcies que es van apuntar al dinar.

Es va crear una bona complicitat entre les 22 dones que formàvem part del dinar, dones empresàries, dones que lideren empreses, dones que innoven.

Gràcies a totes per aquest primer dinar, el primer de molts més que vindran.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.