Resum Taller Millora la teva comunicació

El passat divendres 22 de febrer, vam celebrar el primer workshop exclusiu per a les nostres sòcies “Millora la teva comunicació, Millora la teva marca, Millora les teves vendes”. El acte va començar amb la presentació de les ponents, a càrrec de la nostra presidenta Ana de Quirós, que va donar la benvinguda i unes paraules de agraïment per la gran acollida que va tenir aquesta convocatòria.

Un Workshop, on el principal objectiu va ser compartir les principals eines i estratègies per seguir impulsant el creixement d’una marca, passant per totes les etapes, des de la creació d’un logotip corporatiu fins a la publicitat en les diferents xarxes socials.

Van viure una gran experiència, compartint coneixement al costat de grans professionals del sector. Les nostres sòcies, especialistes en comunicar, a través de les seves diferents especialitats, van aportar un gran valor a les empresàries i emprenedores que ens van acompanyar aquell dia.

Elvira García, Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, ens va parlar de la gran importància de comptar amb un pla de comunicació “Si no comuniques, no existeixes” una frase que ens recorda que hem de saber comunicar i transmetre amb coherència i forma atractiva els valors de la nostra empresa, a través dels diferents canals de comunicació tant en línia, com offline.

Alejandra Yara, Llicenciada en Publicitat i especialitzada en disseny gràfic i web, va compartir amb nosaltres les claus principals per definir una bona identitat corporativa, els passos importants en la creació d’un bon logotip, i sobretot conèixer i ser conscients que el nostre logotip ha de reflectir l’essència de la nostra marca, tant en tipografia com en colors.

Sandra Cantero, Professional del màrqueting online per a empreses, ens va explicar pas a pas com poder crear campanyes efectives de publicitat en les xarxes socials i Google (SEM), així com els trucs de com poder aconseguir més obertures de les nostres Newsletters, segons el disseny i l’horari d’enviament de la mateixa.

Eva Torres, Fotògrafa Professional i creativa visual, ens va explicar els principals aspectes per ressaltar el valor de la nostra marca a través de la fotografia corporativa, a més de com transmetre allò que necessitem projectar a través de la nostra marca personal, la importància d’humanitzar la nostra marca compartint la nostra feina o els processos d’elaboració dels nostres productes a través d’imatges d’alta qualitat i definició.

Marcia Rodríguez, Professional del Màrqueting i Tecnologia, assessora d’empreses i emprenedors, va compartir amb nosaltres que hem de sempre comptar amb un pla de Màrqueting per aconseguir el creixement i l’èxit de la nostra marca, ens va desvelar diversos punts clau a l’hora d’elaborar un pla de Màrqueting i com emprendre accions personalitzades a les necessitats de cada empresa per aconseguir els objectius plantejats des de l’inici.

Irma Berenguer, Llicenciada en ADE, amb especialitat en Màrqueting, ens va recordar que continua sent molt important per a les empreses comptar amb una pàgina web, de les diferents plataformes amb les que poder crear una web, però sobretot comptar amb un web optimitzada en contingut (SEO), responsive i segura, per poder tenir una bona imatge de marca que mostrar als nostres clients potencials a Internet.

Marta Hernández, Llicenciada en Ciències de la Informació i consultora en comunicació, ens va explicar com poder potenciar el creixement de la nostra marca a través de la premsa i els esdeveniments comunicació, ens va recordar la importància de comptar amb professionals que sàpiguen transmetre la veritable essència de la nostra marca, també ens va parlar d’algunes estratègies per poder portar els nostres missatges a molt més públic i augmentar la nostra audiència i visibilitat.

Roser Manté , Community manager i content curator, va compartir amb nosaltres la importància de crear un bon contingut per a la web i les xarxes socials de la nostra marca, un contingut ric en valor i atractiu perquè desperti l’interès del nostre públic, a més ens va explicar quines són les xarxes socials en què la nostra marca hauria de tenir presència segons el nostre tipus de negoci i al target al qual volem captivar.

Després del Workshop, va arribar el torn de preguntes, temps en que les nostres participants van poder resoldre els seus principals dubtes directament amb les nostres ponents, una gran oportunitat per aprendre de primera mà estratègies que ajudin a millorar la visibilitat i el creixement d’una marca.

Al finalitzar el workshop, per compartir experiències, vam gaudir d’un networking amb les nostres sòcies, amb l’objectiu de trobar sinérgies, col·laboracions i oportunitats. Una tarda molt amena i productiva, envoltades de grans dones que dia a dia s’obren camí en la seva professió.

Esperem tornar a repetir en breu un esdeveniment de similars característiques, en el que puguem compartir coneixements. Ens sentim orgulloses com a associació de comptar amb un gran ventall de grans dones professionals representen els nostres valors en la societat.

2 respostes
 1. Sandra Cantero
  Sandra Cantero says:

  Hola Roser,

  Muchas gracias por esta publicación y como has resumido tan bien la jornada. Fue un auténtico placer poder participar y compartir con mis compañeras una parcela de nuestra profesión. Observar y escuchar era como volver a aprender. Aunque todas nos dedicamos a lo mismo, la visión y personalidad de cada una de nosotras es lo que marca la diferencia.
  Gracias al Donat Un Impuls esto es posible.
  Un saludo,

  Sandra Cantero

  Respon
 2. Roser
  Roser says:

  Les gràcies pel resum li hem de donar a la Marcia, que ens ha fet aquest resum per totes nosaltres.

  I gràcies també a tu per participar en aquesta jornada

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.