Resum de la Jornada Alimenta el teu negoci 2017: Dones i TIC

El passat 24 de novembre es va celebrar a Mataró la III Jornada Alimenta el teu negoci. Aquest any la temàtica va girar al voltant de Dones i TIC, amb l’objectiu d’apropar la tecnologia a les dones com a eina per als nostres negocis.

Després de presentar la jornada per part de la presidenta Anna de Quirós i de l’alcalde de Mataró, David Bote, es va donar pas a la ponència de la consultora Olga Blasco. Blasco va presentar com la tecnologia forma part del nostre dia a dia amb un missatge positiu: els canvis també han de passar per les persones: és el moment de la revolució del valor humà.

La primera taula rodona va venir de la mà de Montserrat Garcia, fundadora de Glifing, Carlota Marí, de BCNEDUTIC i Katerina Zalamova de CREA IDEA LAB. El debat va girar entorn de la presència de la dona en el món tecnològic i de la necessitat de saber quin ús farem de la tecnologia.

El tercer plat va servir per exposar diferents negocis que s’han format i crescut gràcies a les noves tecnologies, principalment a la seva presència a Internet a través de web, xarxes socials i botiga online.

Després del ja tradicional networking moderat per Laura Inés Fernández, sòcia de Dóna’t un Impuls i per tancar la jornada, la psicologa i experta en vendes Mònica Mendoza, autora del llibre “Lo que NO te cuentan en los libros de ventas”, va animar i fer riure a les presents amb el seu discurs. Mendoza va explicar la seva trajectòria professional, mostrant com amb confiança i coneixement es poden obtenir vendes.

Podeu veure les fotos de la jornada aquí

I podeu consultar què es va dir durant la jornada a Twitter amb aquest Twitter Moment

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.