Què comuniques amb la teva imatge?

Nou Workshop de Dóna’t un Impuls, a Mataró

L’augment de les xarxes socials ha fet incrementar la necessitat d’aprofundir en la nostra imatge personal, per analitzar si, a través d’elles, estem comunicant amb coherència qui som o qui volem ser.

Des de l’associació de dones empresàries i emprenedores del Maresme, Dóna’t un Impuls, han considerat que aquest és un tema clau per ajudar a potenciar els negocis de les seves associades. Per aquest motiu, han convidat a assistir presencialment a una experta en aquest àmbit, Celia Rivero, qui farà una ponència sobre la importància de la imatge per comunicar els valors corporatius i personals, com per exemple serietat, seguretat, dinamisme, proximitat, jovialitat, creativitat, entre altres. A través d’aquest taller ens acostarem en l’autoconeixement, presa de consciència, acceptació i conciliació amb un mateix, així com incrementarem el poder personal a través de la imatge que oferim.

Aquest primer workshop que organitza l’associació en obert a sòcies i a no sòcies, i tindrà lloc el proper 22 de febrer a les 16:30 a Mataró, i porta er títol “La comunicació a través de la teva imatge”. L’entrada té un cost de 25E i la inscripció es pot formalitzar enviant un correu a info@donatunimpuls.com

Celia Rivero és certificada per Aecop en Coaching Executiu, i formada en disciplines com Coaching Sistèmic, PNL, Assessoria d’Imatge, Màster en Psicologia Aplicada a la Imatge, Coaching d’Imatge i Imatge Corporativa.

Dia: dimarts 22 de febrer

Hora: de 16:30 a 19:30h

Lloc: Tecnocampus Mataró-Maresme, Carrer d’Ernest Lluch, 32, 08302 Mataró, Barcelona

Entrada: 25€

Inscripcions: Transferència a Dóna’t un Impuls (ES44-0081-0036-4100-0207-2115) i reserva de plaça i justificant a  info@donatunimpuls.com

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.