Propers tallers i jornades

Per aquest inici de 2019 hem preparat diferents tallers i jornades per a les nostres sòcies.

No podem donar dates definitives, però us expliquem què tenim preparat per aquests propers mesos:

  • Al febrer hem preparat una jornada dedicada a la comunicació online. Parlarem sobre branding, web i xarxes socials, així com de fotografia corporativa. Millora la teva comunicació, millora la teva marca, millora les teves vendes és el seu nom i volem donar la possibilitat a les sòcies que sàpiguen què han de tenir en compte quan creen la comunicació de marca, ho facin tot o no, que en tinguin coneixement dels passos que es poden portar a terme.
  • Al Març ens trobarem al voltant d’una taula per compartir dinar amb una empresària d’èxit, que ens explicarà la seva experiència
  • Al Maig farem una sortida de grup i networking a un lloc amb encant. Uns sorpresa que esperem que agradi a totes les sòcies
  • Al Juliol ens trobarem a l’Assemblea General de Sòcies i ho celebrarem amb un sopar després. Serà el nostre tradicional sopa d’estiu.

 

I aquests són els actes i jornades més importants que hem preparat per aquest principi d’any. Us informarem de les dates definitives a mesura que s’acostin i també d’altres jornades, tallers i actes als que participem i que vagin sorgint a mesura que es van fent.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.