Presentació de l’Associació

Dóna’t un Impuls és una Associació sense ànim de lucre que ofereix suport per enfortir i impulsar negocis liderats per a dones de la província de Barcelona.

Aquest projecte neix al gener de 2010 a partir d’un programa de l’Ajuntament de Mataró i gestionat per l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró als barris de Cerdanyola, Rocafonda, el Palau i l’Escorxador. El grup va anar creixent fins que arribat el moment en que l’Ajuntament va comunicar que no podrien continuar donant suport, unes quantes dones del grup vàrem decidir seguir endavant amb aquest projecte, creant així l’Associació el dia 8 de març de 2014, Dia Internacional de la Dona.Dóna’t un Impuls està ubicada a Mataró però vol arribar a tota aquella dona empresària i emprenedora de la província de Barcelona que vulgui formar part d’un grup de dones dinàmic, vital, entusiasta, amb força, amb ganes de compartir i de tirar endavant tot allò que se’ns plantegi, amb capacitat d’ajudar, d’escoltar, de millorar, d’aprendre, d’emprendre, de crear…

En definitiva, vol arribar a totes vosaltres, sigueu d’aquí o d’allà o del més enllà. Perquè entre totes és més fàcil, perquè entre totes ens podem donar un major Impuls.

Objectius

La finalitat de l’Associació és:

  • Promoure les relacions interprofessionals del col·lectiu d’empresàries i emprenedores que ho conformen i fomentar el networking.
  • Impulsar la formació empresarial de les associades mitjançant cursos i viatges de coneixement amb caràcter nacional i internacional.
  • Fomentar les relacions amb altres associacions amb interessos afins i amb les diferents administracions públiques.
  • Contribuir a l’accés de les dones a càrrecs directius i de lideratge.
  • Promoure la conciliació familiar.
  • Col·laborar en la dinamització econòmica del nostre entorn allà on es requereixi la nostra presencia.

Equip

Junta directiva

Presidenta – Laura Inés Fernández. CEO en BLI Mindset.

Secretària – Noemí López. Co Founder, CFO i  RRHHisterAds.

Tresorera – Dolors Guillén. Consultora i Docent en Marketing Digital, Social Media i Pubilicitat. Inbox Publicitat

Vocal – Pilar González-Agàpito. Escriptora i investigadora sobre la història local. Vinculada al món editorial, amb la publicació de 6 llibres sobre la ciutat de Mataró.

Coordinació

Secretària Tècnica – Roser Manté. 

Comissions de Treball

La nostra Associació està organitzada per Comissions de Treball, creades i integrades per les pròpies associades que col·laboren lliure i voluntàriament per a la resta de membres.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.