PIMEC et convida a visitar Bizbarcelona 2015

PIMEC participa al BIZBarcelona com a partner institucional per donar suport i visualització a les pimes i autònoms.

Així es desdobla l´oferta incorporant l’àrea BIZpimes on s’oferiran eines i solucions concretes per tal que les petites i mitjanes empreses i els autònoms accelerin el seu creixement empresarial. També disposareu de l’àrea BIZemprèn per a tots els emprenedors que vulguin fer realitat el seu projecte.

Acredita’t ara online per només 8€ amb el codi VNR3CG3Z

Barcelona, 1 – 2 Juliol 2015

PIMEC et presenta BIZpimesPIMEC participa al BIZBarcelona com a Partner Institucional per donar suport i visualització a les Pimes i autònoms. Així es desdobla la oferta incorporant l’àrea BIZpimes on s’oferiran eines i solucions concretes per a que petites i mitjanes empres i autònoms accelerin el seu creixement empresarial. També disposareu de l’àrea BIZemprèn per tots els emprenedors que vulguin fer realitat el seu projecte.

Informa´t-en.

Què trobaràs a bizpimes?

Foto

Eines i novetats en gestió empresarial

Conferències sobre logística, gestió de Recursos Humans, gestió de la innovació, responsabilitat social, màrqueting i vendes, gestió de la informació, a més d’activitats d’assessorament i networking.

Foto

Finançament

L’equip de professionals que posem al teu abast donaran la millor solució a la teva empresa. En aquesta àrea t’assignem un dels nostres especialistes per analitzar la teva situació i aportar propostes de millores.

Foto

E-solutions

Les TIC són factor clau per a què pimes i autònoms desenvolupin el seu negoci de forma eficient i amb igualtat de condicions que les grans empreses. En aquest espai, explica’ns les teves necessitats i t’ajudarem a trobar les millors solucions TIC per impulsar el teu negoci.

Foto

Internacionalització

Reuneix-te amb els representants de països en els que t’interessa expandir el teu negoci.

Informa´t-en.

Logo Asociación

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *