NOTA DE PREMSA JORNADA 7 DE MARÇ ALIMENTA EL TEU NEGOCI!

Més d’un centenar de dones empresàries i emprenedores es van donar cita el passat 7 de Març, en el Tecnocampus, Mataró, a la Jornada Alimenta el teu negoci! A la cita es van sumar figures de la talla de l’empresària Nuria Basi, Presidenta d’Armand Basi; Montse Vilalata, Directora de l’Escola Universitària del Maresme; o Blanca Romero, Directora de MiT Consultoria. Tampoc va faltar Ambròs Martínez, President PIMEC (Maresme i Barcelonès Nord).

La jornada va comptar amb un disseny de programa en forma de menú perquè les assistents poguessin definir la seva pròpia recepta escollint entre diferents tallers i taules rodones. Els temes tractats van girar entorn la cooperació, la innovació, el propi fet d’emprendre i el networking.

Segons la responsable de l’organització, Laura Inés Fernández: “aquesta ha estat una jornada organitzada per i para dones empresàries. Amb un enfocament eminentment pràctic i amb l’objectiu que les assistents es portin idees i recursos per aplicar-los als seus propis negocis”.

La jornada es va desenvolupar en el marc de les activitats organitzades pel Dia Internacional de la Dona i va ser co-organitzada per la Diputació de Barcelona, l’ajuntament de Mataró i l’associació de dones empresàries i emprenedores Dóna’t un Impuls.

L’associació és sense ànim de lucre i el seu objectiu és oferir suport per enfortir i impulsar negocis liderats per dones de la província de Barcelona. Dóna’t un Impuls es va fundar fa un any i avui ja compta amb més de 70 associades.

Tal com la Presidenta de l’associació, Lorena Sánchez, afirmava: “aquest és només un pas més dins del pla de desenvolupament de Dóna’t un Impuls”. I en paraules de les assistents: “cal repetir!”

Podràs veure més imatges de l’esdeveniment al nostre Flickr:
flickr https://www.flickr.com/photos/132536033@N06/

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *