Nota 10 pel dia 10

El dia 10 de cada mes és un dia molt especial. És el dia de les dones espavilades, l’antídot per la timidesa, la dosis extra d’energia positiva i molta molta diversió.

Ja portem dos edicions del dia 10 tot i el fred (al Febrer) i de la data quasi enganxada a la Jornada per a “Alimentar el teu negoci” (al Març), en les dues ocasions ens vam reunir un grup divers i divertit per a intercanviar experiències, gaudir d’un té i passar-ho bé.

Què es fa en aquestes reunions?

Aquestes reunions estan planejades com un petit contrapès enfront del frenesí de productivitat i dates de lliurament. Et proposem un espai on pots compartir les teves alegries i les teves penes, les teves frustracions i els teus èxits o on simplement pots escoltar. T’oferim un moment de desconnexió per intercanviar experiències, donar i rebre suport i respirar un moment, compartint tant poc o tant molt com desitgis.

Riem, ens donem suport, compartint, bevem té (i admeto que també ha desaparegut una o una altra pasta ecològica), ens fem fotos i estrenyem llaços locals. En definitiva, ens ho passem bé.

I quan és la propera oportunitat?

El proper dia 10 cau en en 10 d’Abril (quina sorpresa). I gràcies als 31 dies de març, aquesta vegada no repetirem el dimarts, sinó que marxem a divendres! Així que t’esperem el proper 10 d’Abril, entre les 18 i les 20 hores a la reunió mensual de Dona’t un impuls, a Viu-té, c/ Santa Marta 15.

T’ho perdràs?

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *