Mosquiteres: Evitem els mosquits a casa

Quan comença la calor apareixen els primers mosquits, que no ens abandonen fins ben entrat el setembre. Hi ha diferents formes d’evitar les picades, entre elles locions o braçalets. Però no només per evitar les picades, sinó també per evitar les molèsties de veure’ls volar al voltant nostre o sentir el seu brunzit a mitja nit, per evitar els mosquits i altres insectes als interiors de les cases existeixen les mosquiteres.

Les mosquiteres són fabricades en perfileria d’alumini i una malla de fibra de vidre i són de fàcil neteja. Es poden instal·lar tant a finestres com a portes. La principal avantatge d’aquest sistema és la possibilitat de deixar les finestres o les portes obertes quan fa més calor però evitant així que entrin insectes, ja que la malla de la qual estan fetes deixa passar tant l’aire com la claror.

Hi ha diferents tipus de mosquiteres, adaptant-se a les necessitats de cada casa o espai. Les més habituals per a finestres són les mosquiteres enrotllables, ja que en cas de no necessitar la mosquitera permeten enrotllar-les a una caixeta superior, donant la possibilitat a l’hivern per exemple de no tenir la malla a la finestra. En contra d’aquesta existeix la fixa, que tot i que és fàcil de desmuntar, no permet mantenir una obertura total en cas de necessitat. Per a les portes, siguin corredores o no, existeixen també diferents models de mosquiteres, com les enrotllables laterals llises o plisades (les de més comoditat per la facilitat d’obrir i tancar), o les corredisses interiors. Tot i que aquest segon model és fàcilment extraïble no és de tanta comoditat si no es disposa d’un espai on poder guardar la mosquitera quan no se’n fa servei.

Cada mosquitera s’adapta al marc i a l’espai on ha d’anar, podent adaptar el color de l’alumini o les característiques de la mosquitera en sí. També s’adapten a les butxaques del consumidor, disposant d’una alta varietat de preus. Si us esteu plantejant instal·lar mosquiteres a casa vostra i necessiteu assessorament, la nostra sòcia Maria José Ramírez, responsable de Aluminis Montper, us pot fer una valoració i proposta del vostre cas.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *