Cristina Farré Fornies

Position: Tu Marketing Digital
Phone: 608.17.18.66
: Community Manager

Sóc community manager, ajudo a empreses i professionals amb l’ajuda de les xarxes socials, a tenir una comunicació online atractiva, moderna i de valor, que generi possibilitats de negoci.

SERVEIS

Xarxes Socials
Amb un xerrada amb tu i un estudi previ, escollim les millors pel teu negoci i els objectius que vulguis obtenir.
Disseny tota la teva imatge online, els millors textos publicitaris, la millor hora per publicar, ens relacionem amb altres comptes del sector, escoltem la teva audiència. Desprès mirem els resultats i si cal afegir o fer canvis els fem.

Disseny web
Dissenyem la teva web, ( el teu aparador) personalitzada, única, que desprengui tota l’essència de la teva marca, amb un disseny atractiu, amb uns textos amb el SEO molt estudiar, i amb la millor programació, que sigui responsive, que és cargui ràpid.

Mentoria i formació online

Si vols portar les xarxes tu mateixa, cap problema! podem connectar-nos online, i t’explico tot el necessari per portar les xarxes tu mateixa.
Si vols que t’acompanyi durant el procés de posar-ho en marxa, amb reunions puntuals per resoldre dubtes, també ho podem fer.

SEO i SEM
No hi ha prou en tenir les xarxes socials i una pàgina web, és com tenir un cotxe esportiu però sense benzina!
El SEO es buscar les millors paraules i els millors textos, per posicionar-te i amb l’ajuda del SEM (la publicitat) an Google, Facebook i Instagram entre altres, faran que tinguis els millor resultats.

 

CONTACTE

Plaça d’Àngel Guimerà 9 baixos Vilassar de Mar