Rosa Manté

Position: Rosa Manté
: Content Curator

Comunicació online. M’ocupo de l’estratègia i els continguts, redacto les notícies i els posts per blogs, newsletters i/o xarxes socials per donar-te visibilitat, reputació i ser font d’informació pels teus seguidors, alhora que els mantindràs informats de les novetats del teu sector. Storytelling, redacció de continguts per a xarxes socials i blogs, presentacions i documents corporatius.

SERVEIS

Servei Pla estratègic

Per aconseguir els teus objectius necessites un pla estratègic, que t’oferirà el coneixement suficient per saber com comunicar efectivament i veure els reslutats. Construiré una estratègia a mida per a que la teva marca sigui visible a internet i connecti amb nous públics potencials, tenint en compte el teu ritme i necessitats comercials. Implementació i desenvolupament d’estratègies en xarxes socials a través d’un Pla Social Media.

Consulta i assessorament

Vols tenir presència a Internet però no saps per on començar? Tens dubtes sobre què comunicar i com fer-ho? Necessites continguts i no saps com trobar-los? Aprofita el servei de consultoria 1-1 per preguntar-me els teus dubtes i poder avançar en la teva comunicació.

 

CONTACTE

Mataró, Barcelona