cistella-nadal-Donatunimpuls

La cistella de Nadal de Dóna’t un Impuls

S’acosta desembre i això significa que s’acosta Nadal. Dóna’t un Impuls també vol celebrar aquestes dates tan especials per totes i ho vol fer amb el tradicional sopar de Nadal

Com ja us vam comentar en un altre post, presentarem una nova comissió i sortejarem entre les assistents les Cistelles de Nadal amb productes i serveis vostres. I tu ets una de les participants a omplir la cistella?

Què us aportarà participar a la cistella? Ens ajudeu a créixer i trobem una implicació que ens beneficia a totes, principalment a vosaltres ja que doneu a conèixer els vostres productes a la resta de sòcies, gràcies a la promoció que en fem. I si voleu saber qui col·labora en aquesta panera haureu d’estar pendents del nostre Facebook i Twitter

La manera d’aconseguir una cistella és una sorpresa, només us podem dir que haureu de treballar una mica.

També us volem recordar que aquest sopar és gràcies a la implicació d’una sèrie de sòcies que dediquen part del seu temps a que l’Associació pugui organitzar sopars per a donar-nos a conèixer entre nosaltres i a altres entitats i organitzacions, així com a altres empresàries. Per aquesta raó volem agrair l’esforç que fan i recordar a les altres sòcies que si així ho volen poden col·laborar amb l’organització d’aquest i altres futurs esdeveniments.

Recordeu que si hi voleu participar oferint algun producte o servei encara hi sou a temps escrivint a: associaciodonatunimpuls@gmail.com.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.