Jornada Teixit Associatiu Femení al Maresme

Dóna’t un Impuls participa en una jornada amb diferents associacions de dones del Maresme per treballar conjuntament.

El passat 18 de juny es van reunir diferents associacions de dones del Maresme. 18 entitats que després de presentar-se i explicar quina és la feina que fan a territori on treballen, van poder escoltar la ponència de Maria Morón Martínez sobre la lluita de les dones des de l’edat mitjana fins a l’actualitat a Espanya i en concret al territori català. Es va fer un enfoc en que és necessària la unió de dones i homes per aconseguir una societat més igualitària.

També es va presentar la Guia de les entitats del SIAD Maresme. Aquesta guia és una eina per localitzar les entitats que treballen amb dones i saber el seu àmbit d’actuació. Aquesta guia es pot trobar aquí. Des del SIAD es va demanar fer una revisió de les dades de la guia, per poder oferir tota la informació necessària i actualitzada.

Un altre punt de l’acte va ser el debat sobre el present de les entitats i les perspectives de futur. Algunes de les idees recollides van ser la necessitat d’un relleu generacional, interrelació entre entitats veteranes i les més joves, el paper de la dona immigrant…

Des de Dóna’t Un Impuls es valora molt positivament aquesta col·laboració entre el teixit associatiu femení del Maresme i treballem conjuntament per aconseguir una societat més igualitària i una compenetració alta amb altres associacions del territori.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *