IWEC Mentoring obre les portes

S’ha obert nova convocatòria al The Barcelona IWEC Mentoring programme. Aquest programa és un mentoring per a empreses que ja porten una certa trajectòria i que estan interessades en créixer, exportar o de fer un canvi. El programa és en castellà.

La nostra sòcia Elvira Garcia va ser la candidata que l’any passat va aconseguir la plaça i ens explica la seva experiència.

Ara fa un any, vaig rebre un mail de Dóna’t un Impuls amb la proposta de participar al programa IWEC Mentoring, liderat per empresàries de reconeguda trajectòria professional, i capitanejat per Núria Basi.

Després de llegir les bases i veure que el meu projecte d’empresa hi encaixava, vaig decidir inscriure’m pensant que podria suposar una millora pel meu negoci i que em podria aportar una mica de llum sobre com afrontar el creixement.

Va ser una gran sorpresa saber que havia estat escollida i, en un primer moment, no m’ho podia creure. Reconec que al principi, només la idea de compartir les profunditats del meu negoci amb persones de fora, em feia cert respecte, però de seguida vaig transformar aquesta inseguretat en oportunitat, i vaig apostar al 100% per ser transparent.

Ara que he acabat el programa puc dir que m’emporto més del que pensava. D’una banda, he aconseguit fer créixer la meva empresa (una contractació indefinida i ampliació de cartera de clients). De l’altra, cada empresària que forma part del programa, té unes fortaleses innates i una visió empresarial pròpia que, tot plegat fa que la suma de l’aportació per a la persona mentorada sigui molt alta i molt completa. En cap moment et sents jutjada o analitzada, sinó que a cada sessió reps consells o idees constructives en la línia de fer-te veure com afrontar les gestions del dia a dia amb uns altres ulls, i amb una claredat pròpia de persones amb una gran habilitat pels negocis.

Estic molt agraïda a Dóna’t un Impuls per brindar-me aquesta oportunitat, així com també a les empresàries del programa (Txelo, Núria, Regina, Carmen i Imma) les quals m’han acompanyat al llarg d’aquests 8 mesos, oferint-me aquest important reforç empresarial, tant des del punt de vista professional com personal.

Aquest programa han suposat per mi i per la meva empresa un trampolí personalitzat per a recórrer el que espero segueixi sent un llarg camí d’èxits i sobretot, d’aprenentatge.

El programa d’IWEC Mentoring m’ha atorgat coratge, seguretat i il·lusió a parts iguals. Si teniu dubtes sobre si participar, només us puc dir que ni us ho penseu: us coneixereu més a vosaltres mateixes, prendreu més seguretat en les decisions sobre els vostres negocis i, potser fins i tot, com ha estat el meu cas, deixareu enrera la soletat de ser empresària per sempre.

Gràcies Dónat’ un Impuls!

Si voleu ser candidates ompliu el formulari DOC 1 IWEC Mentee Baseline Survey i fer-lo arribar a presidencia@donatunimpuls.com. Aquesta convocatòria acaba a finals de mes de març.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *