IV Jornada Alimenta el teu negoci: Lideratge conscient

IV Jornada Alimenta el teu negoci: Lideratge conscient

La quarta edició de la Jornada Alimenta el teu negoci, organitzada per l’Associació Dóna’t un Impuls anirà destinada a “empoderar” la dona empresària com a líder al capdavant dels seus negocis.

El menú de la jornada ens portarà un primer plat de reflexió personal per a saber identificar les claus per a liderar-nos internament com a pas necessari per a liderar externament.

De segon, coneixerem l’experiència de dones empresàries i directives líders en els seus àmbits d’activitat, que compartiran amb clau conscient, quines aptituds i estratègies són les que les han portat al lideratge, tant a l’empresa com en l’àmbit privat.

Com que el temps és cabdal en la gestió i èxit dels negocis, destinarem els postres a aprendre com organitzar-lo.

Finalment, ja en el cafè i infusions, tindrà lloc un networking amb una sessió original i dinàmica on tindrem l’oportunitat d’intercanviar i donar a conèixer els nostres negocis a la resta d’assistents.

Tot plegat, serà una jornada on s’exposaran i es compartiran les claus per a l’empoderament de la dona empresària i el despertar de consciència en el lideratge empresarial femení.

Te la deixaràs perdre?

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *