Dones-iTic-Dónat un impuls

III Jornada Alimenta el teu Negoci: Dones i TIC

El proper 24 de Novembre Dóna’t un Impuls organitza la III edició de la Jornada Alimenta el teu negoci.

Aquesta jornada professional té com a objectiu generar la reflexió interna d’assistents autònomes i pimes comercials del Maresme i Barcelonès Nord, facilitant les claus per afrontar processos de transformació digital.

En aquesta tercera edició ens centrem en Dones i TIC i com les empreses estan invertint en aspectes tecnològics o digitals, fent una taula rodona amb empreses que s’han reinventat i que han aparegut gràcies a l’ús de les TIC.

La ponència principal vindrà de la mà d’Olga Blasco, consultora que busca ajudar a les empreses amb una estratègia empresarial de creixement.

Tindrem ponències amb les fundadores de CREA IDEA LAB, M4SOCIAL i GLIFING que ens presentaran què hem de tenir en compte quan invertim en estratègies TIC.

Després d’un networking liderat per la sòcia de Dóna’t un Impuls Laura Inés Fernandez, cinc empreses liderades per dones exposaran la seva experiència personal.

Per acabar Mónica Mendoza, psicòloga i autora del llibre “El que NO t’expliquen en els llibres de vendes” ens farà una màster ponència sobre motivació i venda.

Inscripcions obertes

Us hi esperem a totes!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *