III Jornada Alimenta el teu negoci 2017: Dones i TiC

DIVENDRES 24 DE NOVEMBRE DE 8.30 A 14 H
TECNOCAMPUS (AV. D’ERNEST LLUCH, 32)
GRATUÏT AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Dones-iTic-Dónat un impulsLa 3a Jornada Professional “Alimenta el teu negoci té com a objectiu generar la reflexió interna d’assistents (dones associades i no associades) autònomes i pimes comercials del Maresme i Barcelonès Nord, facilitant les claus per afrontar processos de transformació digital.

Avui, moltes empreses, sobretot pimes, no han apostat encara per invertir en aspectes tecnològics o digitals, bé sigui per falta de temps, formació o per falta de visió general sobre com adaptar tecnologia a les seves empreses.

En aquesta tercera edició de la jornada “Alimenta el teu negoci” treballarem tres eixos: prendre consciència sobre el context de digitalització actual, fomentar la reflexió estratègica i exemplificar la temática amb casos reals. Per això comptarem amb una gran varietat de ponents expertes, empresàries i emprenedores que conformaran aquest paraigües “Dones i TiC”.

I per culminar la jornada, comptarem amb una ponent estrella la Mònica Mendoza, qui ens farà una màster ponència sobre motivació i venda.

Us hi esperem a totes!