I Congrés Internacional de Dona i Empresa

Els propers 20 i 21 de novembre es celebrarà el I Congrés Internacional de Dona i Empresa que organitza PIMEC, a través de la Comissió Dona i Empresa.

Aquest congrés té com a objectiu principal promoure la participació de les dones empresàries i directives en un pla d’acció futur. En aquest pla es vol impulsar mesures i polítiques d’igualtat en l’àmbit empresarial.

Es busca que aquestes mesures siguin adoptades per les empreses i així garantir l’equitat de dret i oportunitats laborals per a totes les treballadores i treballadors i invertir en programes d’apoderament econòmic de nenes i dones.

El congrés està dividit i es parlarà sobre la bretxa salarial, l’apoderament, la innovació i la internacionalització amb veus tant importants com Ingrid Bianchi, fundadora i directora de Diversity Source Manager, Bisila Bokoko, conferenciant internacional, ambaixadora global i empresària, Nuria Chinchilla, professora del IESE Business School, assessora d’Alta Direcció, Anna Gener, presidenta i CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona, Regina Llopis, presidenta i fundadora de WA4STEAM, Roser Bach, vocal del Consell General del Poder Judicial i magistrada de l’Audiència de Barcelona, Rosa Maria Calaf, periodista i Candela Calle, directora general de l’Institut Català d’Oncologia, entre altres.

A l’octubre també es va celebrar aquest mateix congrés a Lisboa i es presentaran els resultats d’auqella edició, de la mà de la secretària general adjunta d’Afers Socials i Civils de la Unió per la Mediterrània, Laurence Païs.

Us convidem a participar d’aquesta jornada. Teniu tota la informació a la seva web

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.