Formació per a les sòcies de Dóna’t un Impuls

Un any més des de Dóna’t un Impuls donem la possibilitat a les sòcies que puguin realitzar cursos subvencionats per a poder fer créixer la seva empresa.

Al principi d’any es va fer arribar a les sòcies una petita enquesta per saber quins cursos eren els que es consideraven més interessants. Gràcies a les vostres aportacions aquest any hem preparat 6 cursos d’un mes de durada cada un més o menys.

Els cursos són de diferents temàtiques, que poden anar des del benestar personal que afecta a l’empresa a termes més tècnics que ajuden en el seu creixement:

Conducció de reunions: aprèn a fer reunions eficaces, sense tenir la sensació de pèrdua de temps. Es farà del 17 de febrer al 17 de març en horari de tarda.

Posicionament web: Una web ben posicionada a Google i a les xarxes socials és clau per ser visibles i aconseguir que arribin nous clients. Comencem el 20 de març fins al 3 d’abril en horari de matí.

Habilitats de comunicació: Parlar en públic no és només parlar davant d’una auditoria plena, també és parlar amb el client. La comunicació verbal i no verbal és important per influir i convèncer al nostre interlocutor. Del 21 d’abril al 2 de juny en horari de tarda.

Mindfulness: Si estem bé amb nosaltres mateixes estarem bé amb el nostre voltant. Aprenem la tècnica de mindfulness per focalitzar-nos amb nosaltres mateixes. Del 12 de juny al 17 de juliol en horari de tarda.

Programació neurolingüística:  Mètode per identificar en què volem millorar i entrenar-se per aconseguir el nostre objectiu. Amb aquest mètode ens centrarem altra vegada en nosaltres mateixes per millorar també la nostra empresa. Del 8 de setembre al 21 d’octubre en horari de tarda.

Tècniques de negociació: Davant de possibles conflictes amb treballadors, amb clients… aprendrem a com afrontar-los i treure’n el millor profit possible. Del 6 d’octubre al 11 de desembre en horari de tarda.

 

Guardeu la data totes les interessades!

Les sòcies rebreu més informació d’aquests cursos i la possibilitat d’inscriure’s per correu.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.