Estratègia’t pel 2021, la nova jornada Alimenta el teu negoci

El passat divendres 11 de desembre l’associació “Dóna’t un impuls” organitzà la jornada Alimenta el teu Negoci, que arriba a la sisena edició.

Sota l’engrescador títol “Estrategia’t pel 2021”,  l’Alimenta el teu Negoci 2020 va destinat a les noves oportunitats que se’ns presenten com a empresàries davant la crisis provocada per la covid-19.

Degut a la situació actual i sense voler perdre els reptes que ens ofereixen els temps que estem vivint, l’Associació Dóna’t un Impuls opta per fer la seva jornada anual en un nou format, semi-presencial i en streaming. Com a ponent principal destaca la Sílvia Guinart, consultora, formadora i conferenciant internacional, especialitzada en neuromarketing i emocions, qui tindrà la missió d’oferir a les assistents estratègies per a la millora dels negocis en aquests temps de pandèmia. També hi participaran tres empresàries que explicaran la seva experiència i la transformació de l’empresa que dirigeixen durant la primera onada de la covid-19.

La jornada Alimenta el teu Negoci és una jornada subvencionada per la Diputació de Barcelona. S’han realitzat cinc jornades amb gran èxit de convocatòria i on s’han tractat temes tant diversos com la transformació digital o el lideratge femení, passant també pel benestar de l’empresària o dones i TIC.

Podeu veure el vídeo de la jornada aquí

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.