Els mosquits i els nens

Les llars d’infants, o escoles bressol, apart de considerar-se la primera escola dels nostres fills en alguns casos, també ens poden oferir informacions útils i consells sobre l’educació i el benestar dels petits. Des de la Llar d’Infants Anca ens fan arribar aquesta informació, ara que s’acosta l’estiu i els molestos mosquits.

Al teu fill/filla, li piquen els mosquits?
Estem a l’època de l’any que ja han començat a no deixar-nos viure els mosquits.
Sobretot els infants petits, que ho pateixen més que nosaltres, els adults.
Quan els piquen els mosquits als nens / nenes, es rasquen i es provoquen ferides, que a vegades es poden infectar, inclòs per arribar a prendre antibiòtic.

Com podem evitar això?
Hi ha molts productes al mercat: làmpades contra mosquits (que no són gaire eficients si s’obre i tanca la porta o la finestra), etc. Les làmpades només són eficients en espais tancats.

Però si sortim fora al carrer, què fem?
Una cosa que ara està molt de moda és la polsera contra mosquits que es compra a la farmàcia. Un consell: No serveix per res!! Si la poseu a la mà, li picaran al peu.

A part d’això, és molt perillosa, perquè la pastilla que porta es pot treure amb facilitat, i els nens/ nenes s’ho fiquen a la boca. Els infants corren doble perill amb la pastilla: s’ho pot empassar, o xuclar tot el producte químic que porta.

Per experiència, el més efectiu de tot, són els polvoritzadors anti mosquits, que es posen directament a la pell. S’ha d’ untar bé, tota la zona que està a l’aire (mans , peus, coll, a la cara millor que no) amb el producte, dos cops al dia, i inclòs abans d’anar a dormir, i ja veureu com no els tornen a picar.

Teniu en compte que: pels infants petits heu de comprar de la farmàcia productes específics per la seva edat.

L’únic que heu de tenir present és la constància! No us oblideu de posar-lo cada dia, durant l’estiu.

Si voleu conèixer més la sòcia que s’encarrega de la Llar d’Infants Anca, escola bressol bilingüe català-anglès de Mataró, la podeu contactar a través del nostre directori.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *