Dia de la Dona, es celebra al Palau de la Generalitat

DÓNA’T UN IMPULS A L’ACTE INSTITUCIONAL DEL DIA DE LA DONA

Cada any, durant el Dia de la Dona, es celebra al Palau de la Generalitat un acte institucional on hi ha convidades associacions de dones i dones amb perfils notables.

Aquest any Dóna’t un Impuls ha estat una de les dues associacions convidades a assistir a l’Acte Institucional. La Lorena Sánchez, presidenta de la nostra associació hi va anar com a representant. L’acte va comptar entre altres discursos, amb el de la Presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), la Sra. Teresa Pitarch, que va remarcar que “es tracta d’anar construint i anar avançant cap a una societat més justa i més lliure” i “la perspectiva de la dona ha de ser tinguda en compte, no pot ser invisible”, a més el discurs del President de la Generalitat, el M. Hble. Sr. Carles Puigdemont, que entre altres parlaments va expressar “la feina que ens resta per fer és enorme. Hem de ser proactius i de manera col·lectiva transformar la societat”.

Que l’associació hagi estat convidada a participar en aquest acte institucional és una bona notícia, ja que d’aquesta manera la nostra feina es va fent cada vegada més visible.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.