De Mujer a Mujer – Objectiu aconseguit!

Fa un any que la comissió de RSC (Responsabilitat Social Corporativa) va néixer fent que l’associació donés un pas més en el seu creixement. Al Nadal del 2015 us explicàvem a totes la nostra tasca i el projecte en el que l’associació col•laboraria. Avui ens posem en contacte per donar-vos una molt bona notícia, per dir-vos que el nostre objectiu s’ha complert! Hem aconseguit, gràcies a la vostra generositat, al vostre compromís i al vostre suport, arribar a la quantitat necessària per ajudar a una dona de l’Índia perquè pugui emprendre el seu negoci. A més tenim uns diners extres que destinarem a d’altres projectes relacionats amb les dones. També, ressaltar la importància per Dóna’t un Impuls de treballar conjuntament amb els voluntaris de Mataró de la Fundació Vicenç Ferrer.

Hem demostrat un cop més que som una associació compromesa amb els nostres valors i amb les tasques que ens proposem. Amb aquest projecte hem tingut l’oportunitat de demostrar que també som dones conscients de les necessitats i demandes d’altres dones siguin d’on siguin.

Per totes les voluntàries que treballem incansablement ha sigut gratificant i molt emocionant rebre les vostres mostres de generositat. Moltes gràcies a totes per col.laborar i fer possible aquest bonic projecte “De Mujer a Mujer“.

Si alguna de vosaltres no ha tingut temps de fer la seva aportació i vol fer-ho té temps fins a final d’any. Els diners que recaptem aniran a projectes relacionats amb les dones i, si fos possible i arribem un altre vegada a la quantitat estipulada, aniran destinats a apadrinar un altra dona. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per saber com

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.