Curs de Lideratge d’equips

A la darrera Jornada Alimenta el teu Negoci vam parlar de lideratge. Lideratge entès d’una altra manera, més enllà de l’autoritat. Les ponències presentades van agradar i per aquesta raó hem pensat que us interessaria un curs de Lideratge d’equips.

La Comissió de Formació ha preparat tres cursos per aquest 2016 i el primer és el de Lideratge d’equips, curs de 30 hores que es realitzarà els divendres a la tarda durant els mesos de maig, juny i juliol.

En el curs de Lideratge d’equips desenvolupareu les pròpies habilitats i competències com a líder a partir de la vostra pràctica diària en l’entorn laboral. Desenvolupareu les competències pròpies dels directius per a gestionar un equip de persones i analitzareu el propi estil de comandament i aprendreu a gestionar un lideratge eficaç.

Amb el curs coneixereu el vostre perfil competencial com a líder per a la millora de les competències relacionals, afavorireu els equips de treball d’alt rendiment i basat en les competències, aprendreu eines i tècniques i sabreu quines són les vostres funcions com a responsable d’equip.

Lideratge d’equips es realitzarà del 27 de maig al 15 de juliol, excepte el divendres 1 de juliol, que es faria festa. Seran les tardes de divendres de 16 a 20h. al carrer Herrera 70.
Si voleu realitzar el curs ho heu de sol•licitar al correu associaciodonatunimpuls@gmail.com

Dates concretes:
Començament: Divendres 27 Maig
Finalització: Divendres 15 Juliol
Horari: De 16 a 20h
Lloc: Sala d’actes del C/Herrera 70

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.