Carme Riera Roura – EI AMWAY

EMPRESA: EI AMWAY
SECTOR: Marketing Multinivell
ASSOCIADA: Carme Riera Roura
CONTACTE: carme_riro@hotmail.com
WEB: www.amway.es/user/carmen_riera
BLOG: www.carmerieraroura.blogspot.com.es
SOCIAL: Linkedin-donatunimpuls-socia Facebook-donatunimpuls-socia
PRESENTACIÓ: Desenvolupament un negoci d’oportunitat. Oportunitat de poder aconseguir una mica més del que normalment trobem fora en un treball o negoci tradicional. Oportunitat d’aconseguir fins la Llibertat Econòmica. D’ajudar a molta gent a millorar les seves vides, a guanyar diners extra i a tenir més temps lliure per fer tot allò que els agradaria fer a la vida, en lloc de ser esclaus d’un treball o un negoci tradicional.

I que és el que fem? Consumim i distribuïm productes ecològics i biodegradables d’ús diari a la nostra llar, amb garantia de satisfacció 100% de 90 dies. Estem associats amb l’empresa líder del sector: AMWAY. Eliminant els intermediaris i la publicitat queda un munt de diners per repartir. Es guanya d’acord al volum que es generi a cada negoci. A mes alt volum, més benefici. Cadascú rep d’acord a com construeixi el seu negoci i el volum que es mogui.

I Com aprenem a desenvolupar aquest projecte? Tenim un sistema de formació que ens ajuda i ens ensenya. Perquè aquest negoci està basat i guiat en base a l’èxit dels altres. L’única manera d’aconseguir resultats és ajudant a altres a que també aconsegueixin els seus.
Tenim una oportunitat per tenir ÈXIT, el que fem amb ella només depèn de nosaltres. Vols unir-te a nosaltres? !