Aterratge a la Innovació ens porta a la jornada Failcon Women

Us informem que l’equip d’Aterratge a la Innovació teníem programat per al dia 24 d’abril una visita a l’empresa Starlab, que dirigeix Anna Maiques, la qual va rebre el 2014 el tercer premi a la dona més innovadora de la Unió Europea però que aquesta visita s’ha hagut d’anular. Però podem anar a conèixer l’Anna Maiques el dijous 16 d’abril de 9 h a 14 h a la primera edició del FAILCON WOMEN, un esdeveniment que té com a objectiu impulsar les dones per tal que aconsegueixin els reptes que, tant a nivell professional com personal, tenen definits.

Sota el lema #NoMoreExcuses, empresàries, directives i emprenedores de diferents sectors i àmbits professionals compartiran les seves trajectòries per tal que les persones assistents puguin aprendre de les seves experiències.

Us podeu inscriure aquí. Encara hi ha places gratuïtes així que us animem a fer-ho aviat. Si us mireu el programa, que és molt interessant, veureu que l’última ponent és precisament l’Anna Maiques.

L’Anna Maiques és cofundadora de l’empresa d’investigació Starlab, una de les companyies tecnològiques més capdavanteres d’Espanya i CEO a Neuroelectrics, una spin-off d’Starlab. També és economista i especialista en desenvolupament de negoci. Afirma que el seu repte és demostrar que la ciència pot ser un negoci, tornar als científics l’important paper que tenen en la societat i convèncer les empreses que inverteixin en recerca a llarg termini.

Si voleu conèixer més l’Anna Maiques podeu veure aquest programa de TVE

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *