ATERRATGE A LA INNOVACIÓ 2016 Varsòvia, Polònia.

Dóna’t un impuls es va crear amb aquesta finalitat: Donar un impuls a les dones emprenedores.

Un impuls per aconseguir l’èxit que totes busquem en els nostres negocis. I per això cada activitat, cada pas que fem des de Dóna’t es fa amb aquesta finalitat, la d’impulsar-nos mútuament.

Una de els activitats que fem és l’Aterratge a la innovació.

Aterratge és un viatge d’aprenentatge. Un viatge a alguna ciutat d’Europa per conèixer diferents empreses, algunes de dones exclusivament i d’altres mixtes.

Per una banda l’objectiu és veure què s’està fent, com avancen, què fan de diferent per tenir èxit, conèixer maneres de fer que ens puguin ajudar a créixer com a empresàries i com a persones; i en segon lloc, fem una mica de cultura, coneixent el país, que s’hagi decidit anar, una mica més.

Un parèntesis de 3 o 4 dies que gaudim unes quantes sòcies cada any.

On hem anat amb Aterratge?img_0400

2011 Londres

2012 Berlín

2013 Amsterdam

2014 Estocolm

img_6189

2015 Bilbao

img_3169

2016 Varsòvia

 

Varsòvia. Polònia la gran desconeguda.

Aquest viatge ha estat potser una mica més especial per la gran Història que hi al darrera, Un país destruït totalment i com s’ha reconstruït. Increïble! Magnífic! Hem pogut fer molta cultura! Tres grans personatges tenen a Varsòvia: CHOPIN, COPERNIC i MADAME CURIE. Madame Curie ha estat un exemple per totes nosaltres com a investigadora i especialment com a dona i també el seu marit. Però.. això ja seria una altra història.

El més important d’aquest viatge ha estat l’aprenentatge que hem tingut amb les dues empreses que vam visitar GLOV i LA BOBA. I les empresàries que van assistir al networking que vam fer a LA BOBA. Des d’aquí volem agrair a totes les persones que ens van atendre i que van compartir amb nosaltres, la seva amabilitat i atencions. GRÀCIES!

I el més important de tot el viatge ha estat la participació de les viatgeres, bé en els moments de coaching que fèiem aprofitant els àpats; en els esmorzars llargs compartint el que s’havia après, el que els havia ajudat a tenir èxit o el què es podia aprofitar de les reunions per aplicar a les nostres empreses.

Aquests són els moments especials que s’aconsegueixen des d’aquests viatges d’Aterratge.

Si a algú li interessa aprofundir en la cultura de la ciutat i/o del país, sempre pot tornar. La idea es tan sols fer un tastet.

Els viatges d’Aterratge són… una altra manera de viatjar. Dona, emprenedora, empresària, ja portem sis aterratges, vine a viure el proper que serà…

Us mantindrem informades però de ben segur que serà super especial.

Vine i Dóna’t un impuls amb Aterratge a la innovació.

La Comissió d’Aterratge:

M José Ramírez, Lourdes Isern, Anca, Yerani i Carmen Riera

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.