Anna de Quirós, nova presidenta de l’Associació de Dones Empresàries i Emprenedores

Després de tres anys des de la presentació pública de l’Associació de dones empresàries i emprenedores, Dóna’t un Impuls renova la seva junta directiva per fer front a una nova etapa de consolidació de l’entitat.

El passat dia 6 de juny, l’associació de Dones Empresàries i Emprenedores amb seu a Mataró, Dóna’t un Impuls, va celebrar l’assemblea extraordinària de sòcies, que va culminar amb l’elecció de la nova Junta Directiva de l’entitat.

Tal com dicten els Estatuts, la nova Junta de Dóna’t un Impuls estarà formada per una presidenta, Anna de Quirós, una secretària, Teresa de Gea, i una tresorera, Ilaria Murabito, i comptarà amb el suport de tres membres associades més que actuaran com a vocals de l’entitat. L’actual presidenta, Anna de Quirós, va agrair públicament l’esforç realitzat per l’equip anterior, liderat per Lorena Sánchez, “per haver assentat les bases del projecte i haver posicionat l’entitat dins del teixit empresarial i associatiu a la comarca del Maresme.” Així mateix, la presidenta entrant va assenyalar com a objectius pel seu mandat, “atorgar visibilitat a la dona en el món empresarial, col·laborar en el creixement personal i professional de les empresàries associades i promoure activitats que afavoreixin les relacions comercials entre les empreses membre.”

La nova presidenta de Dóna’t un Impuls, Anna de Quirós, s’erigeix com a presidenta després d’ocupar el càrrec de secretària a l’anterior junta durant els dos darrers anys. Anna de Quirós és sòcia directora de l’empresa Cobertis, una corredoria d’assegurances amb oficines a Mataró, Badalona, Manresa i Barcelona.

Aquesta nova junta, l’Associació Dóna’t un Impuls es sustentarà sota ol seguir ajudant a impulsar els projectes de totes aquelles aquelles dones empresàries i emprenedores de la província de Barcelona que vulguin formar part d’un grup que té com a punt de partida la cooperació per a créixer personalment i professionalment.

Membres de la nova Junta Directiva 2017

Presidenta – Anna de Quirós, Bròker d’assegurances i Màster en direcció d’empreses asseguradores. Sòcia directora de l’empresa Cobertis, que compta amb oficines a Mataró, Badalona, Manresa i Barcelona.

Secretària – Teresa de Gea. Advocada en exercici. Diplomada a l’European Business Studies per la Universitat de Sheffield. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració. Màster en Dret d’Internet i Noves Tecnologies de la Informació i Comunicació.

Tresorera – Ilaria Murabito. Sòcia fundadora de l’empresa Ensōo, especialitzada en estratègia empresarial i mentoring en projectes d’emprenedoria.

Vocal – María Barranco. Emprenedora social, fundadora de Team formación, Naranjas del Valle de Lecrin i Olemisfaldas.

Vocal Pilar González-Agàpito. Escriptora i investigadora sobre la història local. Vinculada al món editorial, amb la publicació de 6 llibres sobre la ciutat de Mataró.

Vocal – Elvira Garcia. Fundadora d’Agència Setting Comunicació (2010) amb seu al TecnoCampus de Mataró. Professora col·laboradora a la UOC.

3 respostes
 1. Julita Maristany
  Julita Maristany says:

  Me parece muy interesante el trabajo que realizais, como presidente de AIME,asociacion Iberoamericana de Empresarias, me encantaria, que nos podamos comunicar y crear puentes que que signifiquen mayor crecimiento para nuestras socias.Tambien puedo aportar desde la CamaraArgentina de Comercio, dela que soy Directora Titular y presidenta de la Comision Pyme Cordialmente Julita MAristany

  Respon
  • moon
   moon says:

   Julita Maristany, muchas gracias por tus palabras!, desde comunicación te invitamos a contactar vía email a través de info@donatunimpuls.com y así realizar una presentación más cercana, además de poder plantear los diferentes vínculos que pudiesen surgir.
   Un saludo cordial,
   Equipo de comunicación Dóna’t un impuls.

   Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *