Alimenta el teu negoci, un breu resum

El dissabte 5 de març es va celebrar la segona edició d’Alimenta el teu negoci, la jornada anual que organitza l’Associació per donar eines per poder liderar el seu negoci a les dones empresàries.

Durant la jornada es van realitzar dos conferències i tres tallers on les participants hi van tenir un paper important. La primera conferència, de la mà de la Carmen Garcia Ribas, va servir com a introducció per conèixer en la cultura on vivim i com la dona encaixa en ella i com aquesta cultura ha fet que la dona tingui por al propi èxit. Amb la participació del públic es van desgranant les situacions en que s’enfronta la dona i maneres de superar aquestes pors.

Però no només el pensament, el coneixement, les sensacions i el què sentim afecta en com actuem, sinó també la nostra postura corporal. Mostrar amb el cos la nostra seguretat retroalimenta la nostra ment, mostrem externament com ens sentim i ens sentim com ens mostrem externament. La Violeta Andreu ens va fer ballar, moure’ns i caminar amb força per treure aquesta seguretat de les dones que lideren.

Després d’una pausa pel cafè, la Marta Zaragoza ens va esbossar com han de ser les organitzacions i empreses del futur per adaptar-se a les noves demandes, basades en el talent de les persones. Són les eines que ens han de servir per aconseguir que les nostres empreses es facin fortes i creixin.

Abans d’anar a fer networking i treball en equip de la mà de la Laura Inés Fernández, es va fer el taller de la Carmen Garcia Ribas on vam configurar el nostre pla de vida, el que volem aconseguir i els passos que hem de fer per conciliar el nostre èxit laboral amb el personal, amb el benestar personal.

En el networking vam aprendre a treballar col•laborativament, una altra forma de conectar amb persones noves.

La jornada va acabar amb música, foto de família i moments de converses, de coneixences de noves empresàries que es van voler unir a nosaltres en aquest dia tan especial.

Si voleu saber de què vam estar parlant durant la jornada podeu consultar l’spotify que es va realitzar.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *