PRESENTACIÓ

Identifica, Visualitza, Impulsa’t

Data de celebració:
Divendres 11 de novembre 2022

Horari:
09h. a 14h

Lloc:
Tecnocampus, Av Ernest Lluch 32, Mataró-Maresme i per Streaming

Des que va començar la pandèmia del covid.-19 el món ha canviat i continuarà canviant. Es va generar un impacte global que va significar implicacions a tots els nivells: econòmics, socials i mediambientals.

Estem assistint a una transformació econòmica i social. És un fet i aquest any 2022 n’ha estat una mostra.

Durant el 2023 s’esperen moviments a nivell econòmic i empresarial i estar preparades i actives serà crucial. Evitar la paràlisis per anàlisis, saber moure’s i aprofitar totes les oportunitats per impulsar les nostres empreses.

En aquesta jornada, Dóna’t un Impuls vol donar les claus d’aquesta transformació a nivell global i ajudar a les empresàries a passar a l’acció per entrar al 2023 amb la força necessària.

Aquests darrers 2 anys hem analitzat les nostres organitzacions des de dins ja que no disposàvem d’informació suficient cap a on ens encaminava aquesta situació sense precedents que acabàvem de viure. Ha arribat el moment d’analitzar el defora i posar-nos en acció amb els anàlisis fets.

Per aconseguir-ho, Dóna’t un Impuls ofereix una jornada amb ponències, tallers i networking.

Aquesta tindrà lloc l’11 de novembre, en format presencial a les instal·lacions de Tecnocampus.

Te la perdràs?

PROGRAMA

RECEPTA PER IMPULSAR-NOS

09:00h – 09:30hAcreditacions
Conductora de la jornada, Pilar González-Agàpito
09:30h – 10:00hENTRANTS – INAUGURACIÓ 8ª JORNADA

Sra. Laura Fernández
Presidenta Dóna’t un Impuls

Sra. Eva Menor
Diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació

Sr. David Bote
Alcalde Ajuntament de Mataró

10:00 – 10:45hPRIMER PLAT

Conferència
Sr. Joan Clotet
Humanista Digital | Assessor en Talent Digital – Facilitador – Coach Executiu

Torn obert de preguntes amb assistents i ponent

10:45 – 11:15hCOFFEE BREAK
11:15h – 12:30hSEGON PLAT

Workshop: Design Thinking
Sra. Teia Guix

12:30h – 14hPOSTRES I CLOENDA

Conferència
Sra. Noemí Vico
Consultora

Torn obert de preguntes amb assistents i ponent

PONENTS

Sr. Joan Clotet
Humanista Digital | Assessor en Talent Digital – Facilitador – Coach Executiu.

Format en Direcció d’Empresa i en Dir. Estratègica de SSII a Barcelona School of Management (Univ. Pompeu Fabra), en programes de management i lideratge a ESADE e IESE. Coach executiu per ICF i màster en Digital Business (The Power MBA).

Més de 35 anys d’experiència, 25 com a directiu, en àrees de consultoria, sistemes d’informació, organització, innovació i talent (Arthur Andersen, Grupo Zeta i Ferrovial).

Des de 2020 consultor independent combinant propòsit, coneixement i experiència, talent i tecnologia amb les persones com a raó de ser.

Explorador i divulgador actiu sobre #Talent #Lideratge #Innovació #Aprenentatge #Futur del #treball #WorkTech #PeopleAnalytics i #PersonalBranding.
Membre de la comissió consultiva de la Fundació Factor Humà. Coordinador a Barcelona del Màster en gestió estratègica del talent de les persones de la Universidad de Mondragon i Teamlabs. Ponent i facilitador habitual en fòrums empresarials i acadèmics (IE, UNIR, EADA, UPC, UOC, Univ. de Mondragon).

Host del podcast Humanismo Digital.

Sra. Teia Guix
Pro-activa, emprenedora i mare

Va estudiar Ciències Empresarials i un Postgrau en Sistemes Integrats de Gestió i s´ha certificat en les metodologies Creative Advanced Solving Problem, amb Lego Serious Play i Biopolis.

Gaudeix aprenent, ensenyant i facilitant amb temàtiques vinculades a la creativitat, la innovació, estratègia, nous models de negoci en col·laboració.

Compta amb més de 25 anys d’experiència formant i assessorant a persones emprenedores i empresàries i d’altres professionals per tal d’avaluar la viabilitat dels seus projectes empresarials i fomentar-ne la consolidació i el creixement i gestionant projectes innovadors i col·laboratius.

És una persona a la que la mou la il·lusió per crear, donar suport, connectar i facilitar. És proactiva , intuïtiva i creativa. Treballa per reptes i en equip. Segons ella, cooperar és la suma de capacitats, experiències i contactes, que fa que els resultats es multipliquin, sigui enriquint-nos personalment o bé professionalment.

Des de Co-emprèn formen, assessoren i gestionen projectes per tal de potenciar la co-innovació, tenint en compte les tendències de futur, les dinàmiques creatives i metodologies per a l’avaluació de nous models de negoci col·laboratius. I ho fan de forma molt personalitzada i amb visió client.

Sra. Noemí Vico
Consultora especialitzada en desenvolupament d’habilitats i innovació

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i amb estudis de Psicologia (UOC), Màster en direcció d’empreses (EOI). Coach executiu, educatiu i d’equips nivell PCC (ICF). Consultora acreditada de MBTI, TLC, BELBIN i DISC. Facilitadora certificada de les organitzacions Scrum manager, Management 3.0, Positive Discipline Association i Points of you.

Més de 15 anys d’experiència acompanyant a persones, equips i organitzacions través de l’entrenament de les seves habilitats i de la implementació d’enfocs d’innovació a clients com ING Bank, Telefónica, Repsol, Targobank, Mutualidad de la abogacía, Bbraun, EY, Puleva, entre altres.

Docent en diferents escoles de negoci i universitats com IL3, EAE, IMF, CEU, IDDI, entre altres.

Co-autora del llibre “Smart feedback: conversaciones para el desarrollo del talento” (LID Editorial), entre altres publicacions.

INSCRIPCIONS

  Nom i Cognom*

  Email*

  Empresa*

  Sector*

  Població*

  Ets sòcia?*

  Com ens has conegut? opcional

  (*) És imprescindible marcar i/o omplir aquests camps.

  He llegit i accepto la política de política de privacitat

  COMPARTIR