PRESENTACIÓ

Alimenta la teva Positivitat

Data de celebració:
Divendres 26 de novembre 2021

Horari:
09h. a 13:30h

Lloc:
Sala Burriac. Tecnocampus, Av Ernest Lluch 32,Mataró-Maresme i per Streaming

Amb el títol Alimenta la teva positivitat, l’Alimenta el teu Negoci 2021 torna a la seva modalitat presencial, seguint totes les mesures sanitàries per la covid-19.

Segons l’informe de la ONU Mujeres, la crisi sanitària ha fet incrementar les desigualtats de gènere a la UE. Aquest nou escenari de major consciència social coincideix amb un context on el paper de la dona ha patit un esquerda en el seu progrés cap al lideratge.

Totes les persones hem estat colpejades per aquesta crisi: hem patit soledat, la mort de familiars, problemes econòmics, aïllament social, restricció de llibertats, etc. Per aquest motiu, la tornada a la normalitat requereix actitud positiva per recuperar protagonisme a la vida pública i per guanyar més representativitat a l’empresa i als mitjans de comunicació.

És clau cultivar aquest camí d’empoderament de les dones amb una actitud positiva davant la vida. El nou paradigma socioeconòmic requereix optimisme i positivitat. La intuïció, l’observació, l’autoanàlisi, la visió analítica i perifèrica, l’empatia, la capacitat de persuasió i negociació o la resiliència, serien algunes de les aptituds que exigeix el context actual i que troben resposta en el gènere femení.

Ara que d’alguna manera tenim la sort de re-començar, les dones empresàries tenim la responsabilitat de mirar a la vida amb actitud positiva per poder detectar oportunitats i continuar liderant els nostres negocis.

Què treballarem?

 • Què hem de transformar, desaprendre i accionar per participar en aquest nou paradigma?
 • Què hem de fer per superar les barreres educacionals que tenim interioritzades?
 • Com les dones podem millorar el nostre lideratge empresarial?
 • Com podem posar consciència del nostre important paper per a construir una societat millor, més humana i més justa?
 • Quines tècniques podem posar en pràctica per millorar la nostra actitud?
 • Com podem millorar la nostra positivitat?

Te la deixaràs perdre?

PROGRAMA

Recepta per alimentar la nostra positivitat

09:00h – 09:30hAcreditacions
Conductora de la jornada, Pilar González-Agàpito
09:30h – 10:00hENTRANTS – INAUGURACIÓ 7ª JORNADA

Sra. Anna de Quirós
Presidenta Dóna’t un Impuls

Il·lma. Sra. Eva Menor
Diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació

Il·lm. Sr. David Bote
Alcalde Ajuntament de Mataró

10:00 – 10:45hPRIMER PLAT

Conferència: Créixer en un món de complexitat
Sr. Xavier Marcet
President de Lead to Change

Què hem de transformar, què hem de desaprendre, quines accions hem d’aprendre per distingir entre les idees i les oportunitats? Les paraules inicien el canvi i hem de treballar ara per aconseguir el futur que volem, i aquí les dones tenim un paper important per millorar el lideratge empresarial.

Torn obert de preguntes amb assistents i ponent

10:45 – 11:30hCOFFEE BREAK
11:30h – 12:30hSEGON PLAT
RETRATA LA TEVA EMPRESA AVUI I PREN DESICIONS PER DEMÀ

Sra. Elvira Garcia
Directora d’Agència Setting

Sra. Elisenda Porras
Desenvolupadora de Talent, RRHH i Coach

Mitjançant una activitat pràctica de reflexió diferenciada en dues fases, una primera individual i una posterior col•lectiva, obtindrem un autodiagnòstic actual sobre la situació dels nostres negocis i de nosaltres mateixes en diferents àrees.

12:30h – 13:30hPOSTRES I CLOENDA

Conferència Liderar desde el autoamor
Sra. Laura Chica
Coach i escriptora en desevolupament de talent

Posem consciència del paper de les dones empresàries per a construir una societat millor, més humana i més justa, i coneixem quines són les tècniques que podem posar en pràctica i els reptes que se’ns plantegen per ser més positives davant dels canvis que venen.

Torn obert de preguntes amb assistents i ponent

PONENTS

Sr. Xavier Marcet
President de Lead to Change

Expert en estratègia, innovació i transformació amb una àmplia experiència internacional. Lidera Lead to change, una consultoria boutique amb les que treballen amb empreses de tota dimensió. És professor associat de la Barcelona School of Management (UPF) i presideix el Patronat de gestió de l’Escola de Negocis Euncet.

És President Fundador de la Barcelona Drucker Society, un moviment que gira al voltant de la humanització del management i les empreses. És col·laborador de La Vanguardia amb articles de Management i de la Revista Digital Sintetia.com, ha escrit diversos llibres, el més recent, Esquivar la Mediocridad (Plataforma Editorial, 2018).

Sra. Laura Chica
Coach i escriptora en desevolupament de talent

Llicenciada en Psicologia, especialista en Psicologia Positiva, Gestió i Desenvolupament del Talent, Desenvolupament d’Habilitats Directives i Intel·ligència Emocional. MBA per ESESA, Màster en Gestió de Recursos Humans, Experta Universitària en Criminologia i Màster en Sexologia i Teràpia de Parelles. Coach personal, i d’equips per CORAOPS.

Ha ajudat a moltes empreses en el desenvolupament del seu talent intern, , ha impartit centenars de conferències, ha facilitat el desenvolupament d’equips des del coaching sistèmic d’equips, treball amb emprenedors, ajuda a empreses a reorientar-se i millorar les seves estratègies en el programa televisat SOS Empreses de IMFE Màlaga, i cada setmana a Antena3 Notícies la pots trobar compartint claus per al teu benestar.

Sra. Elvira Garcia
Directora d’Agència Setting

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per l’Escola Superior de Relacions Públiques de la UB, professora col·laboradora en els estudis de Publicitat i RR.PP. de la UOC., va crear Agència Setting al 2010 i és sòcia de Dóna’t un Impuls des de la seva constitució com a associació.

Sra. Elisenda Porras
Desenvolupadora de Talent, RRHH i Coach

Llicenciada en Ciències del treball per la UOC, Diploma en Ciències Empresarials per la UB, postgrau en Gestió de Persones per EADA, Practitioner en PNL i Master Coaching en PNL. Certificada en Nivel 1 GTD® i en Extended DISC.

Més de 15 anys d’experiència en el desenvolupament de persones i equips a través de la formació en habilitats professionals, el coaching i el mentoring. Ha coordinat, dissenyat i impartit diferents programes de formació amb universitats i escoles de negocio, també en organismes públics i privats. Realització de teambuildings, talleres de networking i de Lego® Serious Play®. T’acompanya a detectar els teus talents i habilitats.

INSCRIPCIONS

  Nom i Cognom*

  Email*

  Empresa*

  Sector*

  Població*

  Ets sòcia?*

  Com ens has conegut? opcional

  (*) És imprescindible marcar i/o omplir aquests camps.

  He llegit i accepto la política de política de privacitat

  COMPARTIR