Així va ser el nostre curs de Lideratge d’equips

Aquest és el resum i valoració que ens ofereix la Camino Calvo, professora del nostre curs de  Lideratge d’equips que es va a portar a terme el mes de juliol, organitzat per la comissió de formació de l’associació Dóna’t un impuls:

“Entenem per lideratge l´art de convèncer a altres persones per a què col.laborin en assolir un objectiu comú. Convèncer, motivar, influenciar, entusiasmar als altres..

Per aconseguir-ho, necessitarem comptar amb habilitats personals tan importants com l´empatia, l´escolta, la flexibilitat, capacitat de decisió.. qualitats que hem de mimar i treballar durant tota la vida, per tal de ser millors persones cada dia. I això és el que hem estat fent durant aquest curs, i molt més, amb un grup de dones emprenedores, optimistes i valentes, molt diferents,  i que comparteixen el mateix sentit de responsabilitat vital. I hem rigut, hem plorat, hem reflexionat, hem jugat i ens hem conegut més, sobretot, a nosaltres mateixes.

Curs els divendres tarda d´estiu, cansades de la setmana, amb ganes de desconnectar, calor … i allà estaven elles, amb tota l´energia i curiositat, i tot el compromís del món, per fer d´aquests divendres un regal personal i un regal per les altres. És per això que us envio, amb aquest escrit, tot el meu agraïment, per fer-me sentir cada divendres que el compromís i les ganes mouen muntanyes, i que no hi ha res més emocionant i dignificant que crear la nostra pròpia vida. I que tinc una feina meravellosa!! Moltes gràcies!!”

1 resposta
  1. Mercè Castellà Cabrespina
    Mercè Castellà Cabrespina says:

    Moltíssimes gràcies Camino per tot el que ens has ensenyat. Ens queda molt també per aprendre, així que esperem poguer continuar a partir de setembre.
    Moltes gràcies també a les companyes de curs. Ens ho hem passat molt be aprenent, gràcies a la participació de totes. Espero poder compartir amb vosaltres moltes mes experiències. Bon estiu a totes. Una forta abraçada

    Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.